ВИП подарък получи Пищова за рождения си ден, пише bgdnes.bg.Един месец

...
ВИП подарък получи Пищова за рождения си ден, пише bgdnes.bg.Един месец
Коментари Харесай

Подарък за ЧРД! Пищова на кални бани за цял месец без пари


ВИП подарък получи Пищова за рождения си ден, пише bgdnes.bg.

Един месец без пари на кални бани в Поморие ще бъде любимецът на народа. Близък другар на Митьо го зарадва със страхотния подарък за рождения ден преди шест дни. Любимецът на народа чукна 68 години и посрещна 140 посетители в тузарско заведение в Слънчев бряг, където отмаря цяло лято. Специално за ВИП гостите бохемът от Арбанаси заредил шест агнета, 7 типа риби, 10 омара, миди, скариди и даже птиче мляко.
-->
Въпреки че не пожела дарове от своите посетители, а единствено наличие, почитание и забава, Димитър Маринов получи десетки парфюми, икони и картини от гостите на тържеството. А наред с това е едномесечен престой в най-лъскавия хотел в Поморие в непосредствена непосредственост до калните бани, където да лекува болните си крайници.

" Допреди 4 месеца бях в инвалидна количка. Едва вървя, коленете не ме държат. Минавам по 50 метра и спирам да почивам. После отново потеглям бавно. След това влизам в болница във Велико Търново да ме лекуват, а след нея ходя на ТЕЛК. Иначе всичко друго си ми е наред. Особено питона, с който ги разпарям кат риби. В края на живота ми, когато пристигна, желая разврат и голи хора ", показа в типичния си безподобен жанр любимецът на народа. 

Митьо нагости околните и приятелите си с два кашона отлежало уиски и още един със скъпа водка.

" Най-богатите хора в България посрещнах, които са ме гледали и доста пъти са ме спасявали с медикаменти, престой по лечебни заведения, лекувания, помощ за организацията за състезанията за хубост и какво ли още не. Не знам дали ще бъда жив за другия ми рожден ден, по тази причина натискам крепко ", показа пред " България Днес " вездесъщият Пищов.

За болките в краката Митьо си има причина. 

" Мафиоти ме простреляха в лявото коляно в профил. Все се врях, където не ми е мястото. Имаше едни руснаци в Арбанаси и Велико Търново, а там се решаваха доста значими неща. И тогава получих патрон в крайници. Ама след това единият падна от хотела и умря, а другият се удави в едно неспокойствие. Луда работа, цялостен живот простотии ", показа пред " България Днес " Митьо.

Историята за стрелбата Митьо ще помни цялостен живот. Тя датира от пет години, само че чак в този момент бохемът от Арбанаси претърпя интервенция в Германия по възобновяване на крайници.

" Шест месеца бях на инвалидна количка, а след рязането 20 дни специфичен уред ми тегли гной. Така е в живота - един път ще спечелиш, след това ще загубиш, някъде те бият, след това ти биеш ", разяснява пред вестника любимецът на народа.

Животът на Пищова е низ най-много от здравословни проблеми през последните години. В началото на декември 2020 година Митьо даде теле за курбан, откакто мина извънредно тежко през ковид. Година и половина по-рано се подхлъзна и нарани тежко три прешлена на гърба. В Израел лекари му вградиха пластини с болтове в гръбнака, които да го придържат.

Преди това Митьо претърпя два инфаркта, едвам не му ампутираха крайници поради гангрена, месеци наред бе лекуван във великотърновската болница, придвижваше се с проходилка у дома и съумя да се пребори за живота си. А по-късно лежа в болница и поради кръвоизлив в дебелото черво.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР